Még hogy nőknek humora, ez valami vicc?

Köztudott, hogy a feministáknak pedig még annyi humora sincs, mint egy átlag nőnek.

Nekünk pedig még ennél is kevesebb.

A magyar nőket helyes és mindenkor korszerű nőiségre oktató Nők Lapja legutóbbi számának egy oldalát B. küldte el nekünk. Okuljatok ti is!

A nőknek - több egyéb képesség(!) mellett - elsőként humort kellene a férfiaktól tanulniuk

“Mert mi is kell nekünk egy férfiban? Pont az az erő, könnyedség és magabiztosság, ami minket oly gyakran elhagy az élet mindennapi harcai között.”

Magyarország mindörökké legolvasottabb és legnépszerűbb női magazinjának legutóbbi számában egy hihetetlenül szellemes történettel illusztrálták, hogyan képes minden nő álma, az ideális férfi kirántani párját egyetlen jól irányzott poénnal a kétségbeesés mocsarából.

Nők Lapja, 2016. július 27. Fókuszban a férfiak

A kis híján mentőt hívó, aggódó anyával szemben az épp hazaérkező, jófej apa lazán ledobja magát a tévé elé, mikor kiderül, hogy közös gyermekük gombelemet nyelt. És mit mond, na mit?

Azt, hogy sebaj,

az elem ahogy bement, majd ki is jön, legfeljebb sugárzóan okos gyermekünk lesz!

Hát ez mekkora már?! LOOOOOL, sőt, ROTFL :DDDDDD

Mentőtiszt barátunknak szintén nincs humora, ellenben azt tanácsolja, hogy ha a gyerek gombelemet nyelt, hívd fel az ügyeletet, vagy a gyerekorvost, hogy megmondják, mi a további teendő, és milyen tünetek esetén kell a kicsit azonnal ügyeletre, vagy kórházba vinni.


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.