A nagy princípium teszt

Ön melyikük kijelentései kapcsán állna neki aláírást gyűjteni "a pszichológia által képviselt megalapozott tudás világos és hiteles közvetítése" érdekében, és kit küldene Ákos mellé kukoricára térdepelni?

Részletes elemzés:

0-2 helyes válasz:

Önnek sajnos elvette az eszét a genderőrület, hát mi abban a nehéz, hogy megkülönböztesse egymástól az Ákoshoz és Kövér Lászlóhoz mérhető szexistát, és a tudomány emberét? Ha Ön férfi, csatlakozzon a Férfiak Klubjához, ha nő, akkor úgy tűnik, még nem szült eleget. Ha fogalma sincs, hogy mi a neme, sürgősen keressen fel szakembert, aki emlékezteti Önt arra, mi az Ön Valódi élethivatása.

3-5 helyes válasz:

Önnek láthatólag kihívást jelent eligazodni a princípiumok világában, olvasson több önsegítő könyvet, különben boldogtalanná teszi önmagát és a környezetét is. Ha Ön nő, kössön szalagot a hajába, ha férfi, legyen szíves, szereljen meg valamit, hogy kicsit egyenesbe jöjjön magával.

6-9 helyes válasz:

Gratulálunk, Ön nagyon jól ismeri a hazai lélekgyógyász szakma krémjét, ráadásul tudja, mi a dolga férfiként, vagy nőként. De nem is tartjuk fel, menjen, fedezzen fel, hódítson meg valamit. Ha Ön nő, akkor viszont indíts a konyhába, vagy kezdjen el sürgősen aggódni, hogy valaki Ön miatt nem elég boldog.

(Az idézetek forrásai: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8.) Szinte mindegyik kijelentés az elmúlt öt évben és interjúkban hangzott el.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.