Apukatestű pasit kaphat Barbie

Irreális testalkattal rendelkező szőke, kékszemű nő keresi fehér bőrű, álmodozó tekintetű, dúshajú párját "A természetes csodaszép" jeligére.

Rövid barna haj, kék szem, átlagos testalkat. Megszületett volna Barbie új pasija? Vagy a csodapasi inkább a természetes alkatú, a netet nemrég letaroló, valódi női arányokkal rendelkező Lammilyvel fog járni? 

Ken és testképtorzító társai hamarosan mehetnek a levesbe. Az idők szavát halló Nicolay Lamm valódi női arányokkal rendelkező Lammilyje már idén ősszel párt kaphat az alkotótól. Őt:

Barbie-t rengeteg támadás érte az elmúlt években amiatt, hogy torzítja a fiatal lányok testképét, és egy elérhetetlen, ideális irreális képet közvetít. Végre rájöttek, Kennel ugyanez a helyzet. Tény, hogy egyre több kisfiú is testképzavarral küzd, nekik sem szerencsés, ha kizárólag kigyúrt, kockahasú hősöket állítunk eléjük követendő példaként. Ezen is ideje változtatni. 

Na majd most!

Vajon mennyi időbe telik majd, hogy a Mattel az új, többféle testalkatú (valamint 7 féle  bőrszínű, összesen 22 szemszínű, és 24 különböző frizurájú) Barbie-kollekciója után előálljon a mindenféle külsejű Ken-babákkal?

Mi úgy tippelünk, hamarosan megtörténhet. Durvul a verseny a felnőttet formázó babák piacán. 

Hajrá babázó fiúk, lányok!


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.