Magzatrendőrségért kiált a KDNP

Miközben országosra bővült a tiltakozás a már megszületettek jövőjének érdekében, a kormánypárti politikusok, mint utolsó szalmaszálba, úgy kapaszkodnak a derék magyar emberek jogrendszert bármikor és bármilyen témában felülbíráló igazságérzetébe.

Nem igazság!

Az oktatási rendszer működésképtelenné reformálásáért felelős Hoffmann Rózsa volt államtitkárt delegáló kereszténydemokraták is megtalálták a nekik való témát.

Újabb ötletük támadt hogy mit tehetnének legkedvesebb védenceik, a magzatok érdekében.

Van egy olyan érzésünk, hogy ha tehetnék, még a magzatok kihordását sem bíznák nőre, hiszen nemzetstratégiai kérdésről van itt szó, nem holmi magánügyről.

El tudjuk képzelni, hogy a törökszentmiklósi drogot fogyasztó, és emiatt kórházba került terhes nők ügye hogyan kapcsolta be a csengőt a fejükben:szigorúbb törvények kellenek a magzatok védelme érdekében.

A hasonló, ritka és azonnal címlapokra kerülő tragédiákat persze kizárt, hogy törvényekkel meg lehetne előzni. Ezt nemcsak mi állítjuk, de a TASZ szakértője is. 

Feltételezhetően a KDNP-sek is tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy mit tehetne az állam a szerfüggő várandósok és a magzataik védelmében. Persze ez kevésbé érdekes téma, és a népharag hullámára mindig kifizetődő lehet felülni. Nincs büntetés, amelyet elég súlyosnak tartanának a sokat hivatkozott magyar emberek ahhoz, hogy megtorolják a magzatokon esett sérelmeket.

Drogozó, dohányzó terhes? Börtönbe vele!

Gyorsan ide egy jogszabályt, hogy a 90%-ban férfiakból álló parlament megszavazhassa: legyen bűncselekmény a magzat testi épségének veszélyeztetése.

Mégsem járja, hogy a magyar nők csak úgy, ellenőrizetlenül felügyelet nélkül terheskedjenek, nehogymár ne lehessen büntetni azokat, akik a bennük fejlődő kis életet veszélyeztetik léha életmódjukkal!

A népítélet szerint meglehetősen széles a nyilvánvalóan magzatkárosító dolgok köre: az érlelt sajtok fogyasztásától kezdve a napozáson az autóvezetésig igen sok minden miatt lehetne rendőrt hívni a várandós nőkre, és bizony gyorsan megtelnének a börtönök a princípiumukat méltón teljesíteni nem képes fehérnéppel.

Az alkoholizálást is büntetnétek, ugye?

A drogos esetek többszöröse, évente több száz csecsemő születik magzati alkohol szindrómával.

Ám mi Magyarországon élünk, ahol az alkohol megítélése egészen más: kis adagban egészség, ezt mindenki tudja. Egy-egy pohár terhesen sem nem árthat, a nagyon kívánom, sőt, az orvosom is ezt javasolta, a legjobb orvosság!

Hosszú évek heves szakorvosi vitái után azonban mostanában azonban nagyon úgy fest, hogy egyáltalán nem ajánlatos inni terhesen, sőt a tengerentúlon ennél is tovább mentek a népegészségügyi hatóságok, mikor – nem kis felhördülést kiváltva – a héten arra figyelmeztették az amerikai népet, hogy csak fogamzásgátló használata mellett tartják biztonságosnak az alkoholfogyasztást a fiatal nők számára.

Mégis mit szeretne Harrach Péter? Állítsunk minden terhes nő mellé rendőrt? Szondáztassanak a védőnők, drogokra is szűrik majd a vizeletmintákat?
Vagy a kicsi nem számít, de aki olyan súlyos függő, hogy még így is kiderül a szerhasználata, azt rögtön börtönbe is dugnák?

Hangemberek?

Persze mondhatnánk, hogy csak terelés az egész, csak bedobtak egy jó kis gumicsontot, hadd rágódjunk, de bizony volt már rá példa, hogy szépen csendben, salátatörvénybe csomagolva átment a parlamenten egy-egy remek ötletük. Nem, nem a családok érdekében való vasárnapi zárva tartásra gondolunk, hanem például a művi meddővé tétel korlátozására.

Azt se felejtsük el, hogy az Alaptörvény szerint "a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg."

A KDNP ötlete ráadásul nem előzmények, vagy példa nélküli. Volt honnan ellesni a felvetést, és itt nem, nem az utca emberének a felelőtlen (=minden egyes) várandós nővel szembeni gyanakvására gondolunk.

Az USA egyre több államában nemcsak a terhességmegszakításhoz való hozzáférést szabályozzák egyre szigorúbban, de a magzatok, sőt, gyermekek egészséges fejlődésének védelmére hivatkozva több száz nőt ítéltek már kényszergyógykezelésre, sőt, akár letöltendő börtönböntetésre is.

Az, hogy az emberi életet nem a megszületéstől, hanem a fogantatástól, már pársejtes zigóta kortól számítja egy kormányzó politikai erő, és hogy az előkészítő jogszabályok megalkotása hova mutat, nem nehéz kitalálni.

Fényes jövő

Túl szabadosan élnek a magyar nők, ideje őket megrendszabályozni. Jogszabály, és néhány elrettentő precedens kell ahhoz, hogy meg ne feledkezzenek róla, a méhük és gyümölcse is közvagyon, úgy vigyázzanak rá.

Minket egyébként az érdekelne leginkább, hogy mit tervez a KDNP tenni azon várandós nők érdekében, akik a törökszentmiklósi nőkhöz hasonló döbbenetes szegénységben élnek. Hogy ellenük mit tennének, azt már látjuk.Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.