Tudod mit, anyádnak szóljál be!

Peruban tényleg komoly gond lehet a nőknek való utcai beszólogatás, mert a video elején szereplő az asszony eléggé rámenősnek tűnik.

Limában megtalálni vélik a csodafegyvert, hogyan lehet megelőzni a valóban idegesítő és kellemetlen füttyögetést és az ennél más sokkal zavarbaejtőbb prosztó "bókolási" szokásokat.

Gondolj anyádra!

A szponzoráltnak tűnő társadalmi célú hirdetésben néhány vállalkozó kedvű nőt profi sminkesek és sztájlisztok koruknál és átlagos külsejüknél jóval fiatalabbnak és dögösebbnek maszkíroznak és öltöztetnek be, majd kiküldenek az utcára, hogy sétáljanak el ott, ahol felnőtt fiaik épp nőket szoktak zaklatni.

Tegye fel a kezét, akinek ez idáig teljesen hihető sztori. Megvagyunk?

Aztán amikor a bunkó férfiú elböffenti a nyilván csakis elismerésnek szánt mondatokat, akkor az anyja úgy lehordja, ahogy csak pergő nyelvű latinák tudják megalázni a férfiakat. Ja, és mindezt persze kép- és hangfelvétel rögzíti.

Hát bruhaha, főleg az, hogy a mocskos szájú férfit kis híján elgázolják a videó elején, gondolták, megérdemli az ijesztgetést. Az is tök vicces szerintük, ahogy mamák helyreteszi a kicsi fiaikat. Hát ezek a férfiak mind ilyenek, mint a nagyranőtt óvodások, csak így lehet velük beszélni.

Reméljük, mindnyájan okultak az esetből!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.