Hírek jöttek a spriccelős női orgazmusról

Francia kutatók nemrég igazolták a női ejakuláció létezését. Van még néhány tisztázásra szoruló kérdés, de az már biztosnak tűnik, hogy vannak nők, akik a férfiakhoz hasonlóan orgazmuskor kisebb-nagyobb mennyiségű folyadékot ürítenek a húgycsövükön át. Az is bizonyos, hogy ez a folyadék a többségnél nem sima vizelet, mert az összetevői között a kutatók kimutattak kis mennyiségű prosztata-specifikus antigént (PSA) is, ami nem volt jelen az emberkísérletben részt vevő nők izgalmi állapot előtt levett vizeletmintában. A PSA a férfiak ejakulátumában mindig jelen van, náluk a proszata termeli, a nőknél az ún. Skene-mirigyek állítják elő.

Megdőlt tehát a pornófilmeken edződött közönség alap-teóriája, miszerint spriccelő nők nincsenek, csak valami rétegigény kielégítésére találták ki ezt a jelenséget, vagy, hogy ezek a nők csak hardcore péniszirigységből a férfiakat majmolják, esetleg csak valamiféle sima inkontinenciában szenvednek.

Még ha a filmekben talán kicsit rá is segítenek a dologra, a valóságban – aki már átélte, tudja – ilyesmi tényleg megtörténik.

A jelenség teljesen természetes, bár nem szokványos, vagy köztudomású.

Talán ezért is alakult úgy, hogy több országban kifejezetten tiltott a pornófilmekben ejakuláló nőt bemutatni (férfit természetesen ezekben az országokban is lehet). A női ejakuláció, mint az egyetlen vizuális bizonyíték a női orgazmus létére, bezzeg obszcénnek számít.

Tele vele a sajtó: a nők tényleg képesek rá

Hurrá. Tehát újra bővült a női szexualitással kapcsolatos tudományos ismeretek tára. Persze ez is olyan tény, amivel egy csomó ember találkozott a magánéletében eddig is, csak sokan nem verték nagydobra, vagy kimondottan szégyellték is bevallani.

Mára a különféle orgazmus-élmények esetében évszázados viták után lassacskán a tudomány is elhitte, a nők nem hazudnak a saját élményeikről. Most a női ejakuláció esetében is eljött a pillanat.

Francia tudósok bebizonyították, hogy tényleg nem hazudtak a spriccelést átélő nők.

Hát nem csodás?! Nagyszerű dolog természetesen, hogy a tudomány figyelme erre a területre is kiterjed és egyre több mindent tudhatunk meg a testi folyamatokról és hátterükről. Furcsa azonban, hogy ennyi ideig kellett várni, és egy tudományos bejelentésre legyen szükség ahhoz, hogy a nagyvilág elhiggye, a nők be tudnak számolni szexuális tapasztalataikról, és amit mondanak, el is lehet hinni nekik. Vajon miért feltételezzük, hogy a nők nem értik, vagy nem tudják hitelesen leírni mindazt, amit szex közben tapasztalnak?

Azok, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a női ejakuláció csak – és a legjobb esetben is csak -  zavaros vizelet,  nem csupán rossz színben tüntetik nők saját testünkkel kapcsolatos megértési képességét, hanem egyben azt is állítják, ők aztán (és csak ők) tudják, hogyan élveznek a nők. Az összes. Márpedig az erről szerzett eddigi tudományos ismeretek legalábbis ellentmondásosak.

Természetesen, ha valaki még soha nem spriccelt a csúcson, vagy nem is fog, nem kevesebb semmivel, mint ejakuláló társa. Ez nem függ össze az élvezet minőségével, vagy a partner teljesítményével. A „bepisiléssel” élesben össze nem téveszthető tapasztalást, aki egyszer átélte sem feltétlenül éli át minden aktusnál, vagy rendszeresen, akkor sem, ha kielégül.

A női szexualitás roppant változatos. Illene tehát felnőttként kezelni a nőket is, és elhinni, sokfélék vagyunk, és sokféleképp élvezünk.

Akit érdekel, pontosan hogy vizsgálták a nők orgazmusát a kutatást végző francia laborban, itt olvasgasson.

További nőkkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találsz a feminfo facebook oldalán. Tetszik?

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.