Izzadj, mint egy disznó!

Dögletesen unalmasak már a bombanős "légy erős és csillogj!" kampányok, vagy a céltudatos szupermodelles spotok is nagyon 2014-esek már.

A karácsonyi lakomák, újévi fogadalmak miatt minden januárban megtelnek az edzőtermek. Nem is jöhetett volna jobbkor a brit This Girl Can kampány. Nemcsak Nagy-Britanniában, Magyarországon is sokkal kevesebb nő jár el sportolni, mint férfi. Egy 2012-es ifjúságkutatás szerint a 15-29 éves magyar nőknek csak alig több mint a negyede mozog rendszeresen, szemben a férfiak 43 százalékos arányával. Van hova felzárkózni.

Csakhogy sokan úgy érzik, nem elég menők ahhoz, hogy lemerészkedjenek egy edzőterembe, vagy aggódnak, hogy idétlenül mozognak, vagy  hogy hogy néznek ki a testhezálló ruhákban. Van, aki utál izzadni, később pedig túl elfoglaltnak, vagy túl öregnek érzi magát ehhez az egészhez. Pedig mindez nem lényeges, sportolni pedig jó, akárhogy is néz ki a tested, ha mozdulsz, jót teszel magaddal.

A videó zseniális, Missy Eliott pedig még mindig egy istennő.

További nőkkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találsz a feminfo facebook oldalán. Tetszik?

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.