Szexi bombanő kerestetik

Legyen bomba alakod egy hét alatt! Bikiniszezonra lendülj formába! A női oldalak harsogó címei szinte az első napsütéses tavaszi naptól ontják ránk… a mit is? Tanácsokat, tippeket, fogyókúrás módszereket, vagy elvárásokat találunk az oldalakon?

A modern nyugati nő teste szinte közügy. Nem tudsz olyan női magazint mutatni, ahol ne köszönne ránk, hogy formásnak, fittnek, szépnek, csinosnak, szexinek kell lennünk. Kell. Legyél te is vonzó!

Narancsbőr ellen egyenesen háborút kell folytatnod – sugallják, mióta az eszedet tudod. Fogynod sem az egészséged érdekében kell, hanem hogy szexi és vonzó legyél, gondolhatod a színes lapokat pörgetve. Az öregedés és a test változása rossz, sőt ijesztő.

A hasad legyen lapos, a tested hibátlan bikiniben is. Találd meg a legújabb csodadiétát, mert az kell. A sztárok így csinálják. Fogyni mindenáron jeligére például szexelj a karcsúságodért. Nem, nem az élvezetért, hanem, hogy szép és vékony és kívánatosabb legyél. Ha kell, feküdj kés alá. Nagyobb, feszesebb, simább, vékonyabb. Tessék csak tessék, folyvást csak folyvást. Hétről hétre míg bele nem unsz. Legyél olyan, mint a hírességek. Tökéletes test, tökéles élet.

Francokat! A média által a torkunkon lenyomott tökéletes nő eszményképe nem igaz. Senki sem tökéletes. A címlapokon pózoló photoshopolt nők sem. A szülés után pár héttel a kifutón vonuló modellek sem. Te sem leszel az. Sem műtéttel, sem fogyókúrákkal, sem ezek nélkül. Az önmagunknak való megfelelés nem a kislánykorunk óta ránk köszönő nőképnek való megfelelést jelenti. Tökéletes lehetsz magadnak, a gyerekeidnek, a társadnak, a főnöködnek, a kollégáknak. Nem, nem (csak) külsőleg.

További nőkkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találsz a feminfo facebook oldalán. Tetszik?

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.